VERDER GROEIEN IN JE VAK

Overheid & terraNext

De afgelopen jaren hebben we in samenwerking met diverse overheidsinstellingen mensen vanuit een uitkeringssituatie succesvol opgeleid met als doel een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. Hiervoor is een goede aansluiting nodig tussen het onderwijs en de dagelijkse praktijk. Door ons grote netwerk binnen de groene sector hebben we een uitstekend inzicht in de arbeidsmarkt in het noorden van Nederland. Daarnaast zorgt de samenwerking met het bedrijfsleven ervoor dat de opgedane kennis goed aansluit bij de praktijk nu en in de toekomst. Wij bieden daarnaast vanzelfsprekend diverse opleidingen en trainingen voor de doorontwikkeling van eigen medewerkers die actief zijn in de buitenruimte. Ook voor het begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben we een breed scala aan cursussen. TerraNext, richt zich met TerraStart specifiek op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we door onderwijs, begeleiding en bemiddeling naar werk te combineren in projecten die worden uitgevoerd op unieke praktijklocaties in Noord Nederland.

DAAROM terraNext

  • Erkende onderwijsinstelling

  • Maatwerk en incompany

  • Aansluiting op de beroepspraktijk

  • Maatschappelijk betrokken

;

UW MAATWERK SPECIALIST

Accountmanager Jennifer Vliem-Aten komt graag langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Vanuit haar expertise denkt zij graag met u mee. 

Alle opleidingen en cursussen op onze website kunnen we incompany uitvoeren. Naast het reguliere aanbod zijn wij specialist op het gebied van maatwerk opleidingen. Daarbij wordt de inhoud afgestemd op de organisatie en is er de mogelijkheid tot inbreng van actuele cases, vraagstukken en ontwikkelingen welke spelen binnen de organisatie. Daarnaast is er ruimte voor individuele benadering en persoonlijke ontwikkeling.

Onze maatwerk opleidingen bieden gegarandeerde kwaliteit. TerraNext is een erkende onderwijsinstelling. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijke en/of branche erkende diploma’s en certificaten. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Neem Contact Op

WE HEBBEN AL 10.000+ MENSEN OPGELEID VOOR MEER DAN 200 OPDRACHTGEVERS

  • Gemeente Groningen
  • Gemeente Noordenveld
  • Waterschap Hunze en Aa's
  • Landschapsbeheer Drenthe
  • Sight
“TerraNext is een betrouwbaar opleidingsinstituut wat oplossingsgericht handelt en door de korte lijnen goed en makkelijk bereikbaar is.”
Janin Smallenbroek
Janin Smallenbroek Alescon
“Succesvol in de samenwerking om werkgevers en werkzoekenden te verbinden middels opleiden. ”
Dennis van t Hull
Dennis van t Hull UWV
“Kijken en meedenken naar mogelijkheden die passen in de huidige tijd.”
Roelie de Haas
Roelie de Haas Synergon
“Makkelijke prettige communicatie met steeds passende invulling”
Hanshenk Stiksma
Hanshenk Stiksma Gemeentewerken Delfzijl