VAKOPLEIDING HONDENTRIMMEN

VAK-OPLEIDING KOSTEN: € 2.225,00 35 DAGDELEN INCL. EXAMENS MAX 15 DEELNEMERS

Honden zijn er in heel veel verschillende soorten, groot, klein, met lang haar of kort haar. Ieder met zijn of haar eigen karakter. Honden kunnen niet zonder een professionele hondentrimmer! 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een ​​hond aan te schaffen. En de vraag naar goede vachtverzorging stijgt. Heeft u ook een passie voor honden? En wilt u meer leren over vachtverzorging en trimmen en misschien wel uw beroep er van maken en eigen salon beginnen? 

In de Vakopleiding Hondentrimmen leer je om de wens van de klant te achterhalen, je leert een vachtdeterminatie uit te voeren, een behandeling vast te stellen en met behulp van de juiste trimtechnieken de vacht te trimmen. Daarnaast leer je om je voor te bereiden op het starten van een eigen bedrijf en het opzetten van de bedrijfsvoering. Na het behalen van de Vakopleiding Hondentrimmen kun je als vakkundig hondentrimmer aan de slag.

Naast theorie en praktijklessen ga je veel ervaring op doen tijdens de stage. Ook tijdens de stage kun je rekenen op begeleiding van de docent.  

De opleiding bestaat uit twee modules die ook los gevolgd kunnen worden. Voor module 2 is toelating afhankelijk van vooropleiding en/of werkervaring.
Module 1: Basis Vachtverzorging Honden
Module 2: Hondentrimmen

Start cursus
We gaan woensdag 13 september 2023 (bij voldoende deelnemers) starten met module 1.  

Resultaat: wanneer de opleiding is gevolgd, de stage uren en de examens zijn behaald ontvang je het door de ABHB erkende Branchecertificaat. 

Vragen? 
Stuur een mail naar j.vliem-aten@terra.nl voor meer informatie. En bellen kan ook:  06-55000422. 

Documenten

Voor het volgen van de opleiding hebben we documenten beschikbaar. Bijvoorbeeld een materialenlijst, stagedocumenten, informatie voor het stagebedrijf. Je kunt deze na aanmelding opvragen bij j.vliem-aten@terra.nl


MEER UIT HET THEMA DIER

Aanmelden: Vakopleiding Hondentrimmen

Geslacht

Aanmelden: Vakopleiding Hondentrimmen

Geslacht