VOGELS - BESLUIT HOUDERS VAN DIEREN VAKBEKWAAMHEIDSBEWIJS

CURSUS KOSTEN: € 525 9.30-16.30 MAX 10 DEELNEMERS

Om het dierenwelzijn te bevorderen is vanaf 1 juli 2020 een vakbekwaamheidsbewijs verplicht voor iedereen die werkt met gezelschapsdieren. Dit houdt in dat iedereen die regelmatig dieren fokt, verkoopt, verhandelt of opvangt in het bezit moet zijn van het vakbekwaamheidsbewijs voor de desbetreffende diersoort. Met een vakbekwaamheidsbewijs op zak, kan worden aangetoond dat u voldoet aan het Besluit Houders van Dieren. 

Werk jij bedrijfsmatig met vogels en ben je nog niet in het bezit van het Vakbekwaamheidsbewijs Besluit houders van vogels
TerraNext biedt vanaf het najaar in samenwerking met World of Birds in Erica je de mogelijkheid het bewijs in 3 dagen (exclusief kennis- en vaardigheidsexamen) te halen!

De volgende onderwerpen worden behandeld: 
Wet- en regelgeving, voeding, huisvesting, ziekteleer,  natuurlijke biotoop en gedrag, voortplanting, ziektebeelden en zoönosen, branche-eisen, hanteren, hygiëne, verzorging, voorlichting geven en transport.

Duur: 3 dagen theorie- en praktijklessen bij World of Birds in Erica. Voor het kennisexamen (60 minuten) en het vaardigheidsexamen (1,5 uur) wordt een extra dag met aanvangstijd per deelnemer gepland. 

Houd rekening met één tot enkele uren per week zelfstudie tijd. 

We bieden deze cursus aan voor groepen van maximaal 10 personen. Bijvoorbeeld aan verenigingen, maar ook aan particulieren. Voorkennis en ervaring met vogels is een vereiste om deze cursus binnen 3 dagen te kunnen doen. Voor vragen hierover, neem gerust contact met ons op! 

De kosten van de cursus zijn 525 euro, dit is inclusief lunch en de examens en exclusief de eventuele herexamens. De kosten van een kennis herexamen zijn 15 euro en voor een vaardigheidsexamen is dat 60 euro. 

Resultaat: MBO Certificaat Vakbekwaamheid Houders van Vogels. Het certificaat wordt na het verwerken van de examenresultaten aangetekend naar u verstuurd.  

De volgende startdatum is 2 maart 2024. Aanmelden kan alvast! 

NB: de lesdagen vinden in principe plaats op de zaterdagen, mocht uw voorkeur uit gaan naar de vrijdag, dan kunt u dit mailen: j.vliem-aten@terra.nl . Afhankelijk van de reacties passen wij de dag eventueel aan. 

MEER UIT HET THEMA DIER

Aanmelden: Vogels - Besluit houders van dieren Vakbekwaamheidsbewijs

Geslacht

Aanmelden: Vogels - Besluit houders van dieren Vakbekwaamheidsbewijs

Geslacht