Erkende kwaliteit

KEURMERK CRKBO

TerraNext is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). De registratie in het CRKBO houdt in dat wij aan de kwaliteitscode voor (kort) beroepsonderwijs voldoen. Voor onze klanten betekent dit een blijvende garantie van de kwaliteit van zowel onze mbo- als de branche-erkende opleidingen. Bovendien kunnen we onze opleidingstrajecten hierdoor BTW-vrijgesteld aanbieden.

KEURMERK BLIK OP WERK

Jouw scholingsvraag is bij ons in goede handen. TerraNext is namelijk opgenomen in de online bedrijvengids van Blik op Werk. Het keurmerk Blik op Werk is een kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die zich bezig houden met o.a. scholing en opleiding, sociale activering, diagnose, onderzoek en loopbaanoriĆ«ntatie, jobcoaching en inburgeringcursussen. Met dit keurmerk Blik op Werk onderscheiden wij ons van andere dienstverleners. Het keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverlener.

ECC CERTIFICERINGSCENTRUM

Het Europees zaagbewijs is een internationale kwalificatie voor kennis en kunde op het gebied van het werken met de motorzaag. Met deze kwalificatie toon je vakmanschap en professionaliteit aan volgens de actuele Europese richtlijnen en normen. TerraNext is een erkend ECC certificeringscentrum die volgens de EFESC, ECC examens organiseert en mag afnemen voor persoonscertificaten. Lees hier meer over ECC of bekijk hier het cursusaanbod motorkettingzagen van TerraNext