VERDER GROEIEN IN JE VAK

Bedrijven & terraNext

Vanuit het bedrijfsleven neemt de roep om vakmensen toe. Maar ook de overheid stimuleert volwassenen om te blijven leren, onder de noemer een Leven Lang Leren. Medewerkers zijn immers het grootste goed! Investeren in opleidingen en trainingen zorgt voor gemotiveerde medewerkers en leidt tot betere kwaliteit, een betere dienstverlening en daarmee tot tevreden klanten. Samenwerking maakt sterk. Onze accountmanagers hebben een uitgebreid netwerk en fungeren binnen diverse samenwerkingsverbanden als spin-in-het-web. Hierdoor zijn ze in staat om de signalen uit de markt te vertalen en een passend advies uit te brengen. Samen met de accountmanager kan er een opleidingsplan voor het bedrijf opgesteld worden. TerraNext zorgt desgewenst voor de verdere uitvoering van het plan.

DAAROM terraNext

  • Erkende onderwijsinstelling

  • Advies op maat

  • Vraag gestuurd

  • Opleidingen op locatie

;

UW MAATWERK SPECIALIST

Accountmanager Jennifer Vliem-Aten komt graag persoonlijk langs. Met al haar ervaring in de groene sector is zij een inhoudelijke kennis- en gesprekspartner.  

Alle opleidingen en cursussen op onze website kunnen we in company uitvoeren. Naast het reguliere aanbod zijn wij specialist op het gebied van maatwerk opleidingen. Daarbij wordt de inhoud afgestemd op de organisatie en is er de mogelijkheid tot inbreng van actuele cases, vraagstukken en ontwikkelingen welke spelen binnen de organisatie. Daarnaast is er ruimte voor individuele benadering en persoonlijke ontwikkeling.

Onze maatwerk opleidingen bieden gegarandeerde kwaliteit. TerraNext is een erkende onderwijsinstelling. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijke en/of branche erkende diploma’s en certificaten. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Neem Contact Op

WE HEBBEN AL 10.000+ MENSEN OPGELEID VOOR MEER DAN 200 OPDRACHTGEVERS

  • Gemeente Gronignen
  • Gemeente Noordenveld
  • Waterschap Hunze en Aa's
  • Landschapsbeheer Drenthe
“Een frisse groep mensen die er een succes van willen maken! ”
Simon Bos
Simon Bos BTL realisatie Emmen