MOLLEN- EN WOELRATTENBESTRIJDING (CHEMISCH - LICENTIE 4)

CURSUS KOSTEN: € 395 BTW VRIJ 4 DAGDELEN MAX 12 DEELNEMERS

Deze cursus is o.a. bedoeld voor veehouders, paardenhouders, tuinbezitters en beheerders van parken en sportcomplexen die effectief mollen willen bestrijden. TerraNext biedt in dit kader de cursus Mollen- en woelrattenbestrijding (chemisch).

Inhoud

Mollen en woelratten vormen in tuin, park en weiland een terugkerend en lastig probleem. Mollenbestrijding is belangrijk voor behoud van een goed grassenbestand, een goede kwaliteit ruwvoer en natuurlijk ook om blessures uit te sluiten. Bestrijding van woelratten is belangrijk om (fruit-) bomen en sierheesters te beschermen. In deze cursus zal met behulp van niet alledaagse dia’s, filmpjes, modellen en practicum, een beter inzicht gegeven worden over alle feiten en fabels die er bestaan over het vangen van mollen en woelratten.

Onderstaande thema's komen hierbij aan bod:

  • het leven van de mol
  • het leven van de woelrat
  • toepassing van fosforwaterstofpellets (licentie 4)

Resultaat

Bewijs van vakbekwaamheid mollen en woelrattenbestrijding. Het bewijs van vakbekwaamheid heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Binnen 5 jaar dien je opnieuw examen te doen.

Datum

Klik op de groene knop Data en Aanmelden voor de eerstvolgende startdata

Subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen

Voor het volgen van scholing zijn er diverse mogelijkheden voor subsidie en/of belastingaftrek. Bekijk hier de mogelijkheden  

MEER UIT HET THEMA LICENTIES VOOR GROENE EN AGRARISCHE BEROEPEN

Aanmelden: Mollen- en woelrattenbestrijding (chemisch - licentie 4)

Geslacht

Aanmelden: Mollen- en woelrattenbestrijding (chemisch - licentie 4)

Geslacht