CURSUS VERBREDING PLANTENKENNIS

CURSUS KOSTEN: € 950,- BTW VRIJ 10 DAGEN MAX 15 DEELNEMERS

Wil je jouw kennis van de meest gebruikte planten als groenvoorziener verder verbreden? Werk je in de groene branche of heeft het jouw persoonlijke interesse? Schrijf je dan in voor de cursus verbreding plantenkennis!

Inhoud

Tijdens deze cursus gaat vakdocent aan de slag met planten voor de buitenruimte. In de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Het herkennen en toepassen van de plantgroepen;
  • Het behandelen van de verschillende plantgroepen;
  • Nieuwste trends op het gebied van beplantingen.

Elke lesdag start vanuit de locatie TerraNext in Eelde. Vanuit daar bezoeken we bijpassende en aansprekende praktijklocaties die passen bij het thema van die dag. Denk hierbij aan een grassenspecialist, vaste planten kweker of een afhaalcentrum voor planten. Aan bod komen in ieder geval: vaste planten, bladverliezende heesters, bladhoudende heesters, laan- en parkbomen, coniferen, grassen en vaste planten.
Tijdens deze cursus word ingespeeld op de kennis, kunde en de vraag van de cursisten.

Lesdagen

De lessen vinden één keer per maand plaats op de donderdag. De lessen staan gepland op de volgende data: 27 oktober, 24 november, 22 december, 26 januari, 23 februari, 30 maart, 20 april, 25 mei, 29 juni, 6 juli.

Resultaat

Bij het succesvol afronden van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.  

Aanmelden

Klik op de knop Data en aanmelden om je voor de cursus in te schrijven.

Subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen

Voor het volgen van scholing zijn er diverse mogelijkheden voor subsidie en/of belastingaftrek. Bekijk hier de mogelijkheden  

MEER UIT HET THEMA GROEN

Aanmelden: Cursus Verbreding Plantenkennis

Geslacht

Aanmelden: Cursus Verbreding Plantenkennis

Geslacht