OPFRISCURSUS BOSMAAIEN

CURSUS KOSTEN: € 185 1 DAG MAX 10 DEELNEMERS

Na deze cursus kunnen deelnemers veilig en verantwoord werkzaamheden uitvoeren met de bosmaaier. Na het volgen van deze cursus voldoet de cursist aan de Arbo-verplichting.

Voor wie?
Deze cursus richt zich op mensen die de basiscursus bosmaaien reeds gevolgd hebben en al ervaring hebben met het werken met de bosmaaier in het openbaar groen maar de kennis willen opfrissen. Voor de cursus geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Hierbij moet worden aangetekend dat de leeftijd van 16 jaar alleen geldt in een leersituatie, onder deskundige begeleiding. Om zelfstandig te mogen werken met deze machine geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.   

Programma
Voor mensen die werken met de bosmaaier en bij willen blijven in hun vak, is dit de aangewezen manier om de kennis weer op peil te brengen. Wij adviseren om de kennis in elk geval om de vijf jaar op te frissen. Deelnemers kunnen daarna weer veilig en verantwoord maaiwerkzaamheden in de praktijk uitvoeren met de bosmaaier; draadkop, slagmes en/of hakselmes. Na het volgen van deze cursus voldoet de cursist aan de Arbo-verplichting.

Resultaat
De cursus wordt afgesloten met een getuigschrift.

Datum
De cursus wordt ingepland bij voldoende deelnemers

MEER UIT HET THEMA GROEN

Aanmelden: Opfriscursus bosmaaien

Geslacht

Aanmelden: Opfriscursus bosmaaien

Geslacht