CURSUS GEK VAN MIJN VOGEL - PAPEGAAIEN

CURSUS KOSTEN: € 120 10.00-16.00 INCLUSIEF LUNCH MAX 10 DEELNEMERS

Deze cursus is voor de papegaai en zijn eigenaren, maar is voor eigenaren van andere diersoorten net zo goed te volgen. In deze eendaagse cursus neemt Terra in samenwerking met Stichting World of Birds je mee in hoe je het gedrag van je dier met eenvoudige middelen op een positieve wijze kunt beïnvloeden. 

Bonny Talsma is gedragsdeskundige en is haar hele leven al geïnteresseerd in het gedrag van vogels; waarom praat een papegaai als je wegloopt en waarom is hij juist stil als je voor hem staat? Uit onderzoek is gebleken dat eigenaren regelmatig of structureel probleemgedrag bij hun papegaaien zien. Bonny heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van probleemgedrag. Het doel is om mens en dier te helpen om beter samen te kunnen leven.

Ben jij in het bezit van een papegaai (of andere vogel) en wil je meer weten over gedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden?
Meld je dan aan voor de cursus Gek van mijn Vogel!

Je kunt je alvast inschrijven op de reserveringslijst via de aanmeldknop, op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Bij voldoende deelname wordt de cursus gepland,

Kosten: 120 euro, inclusief lunch en boek. 

Locatie: World of Birds in Erica


MEER UIT HET THEMA DIER

Aanmelden: Cursus Gek van mijn vogel - papegaaien

Geslacht

Aanmelden: Cursus Gek van mijn vogel - papegaaien

Geslacht