MODULE HONDENTRIMMEN

VAK-OPLEIDING KOSTEN: € 1.600,00 26 DAGDELEN MAX 15 DEELNEMERS

Deze cursus maakt deel uit van de Vakopleiding Hondentrimmen, maar kan ook als losse module worden gevolgd. Inschrijving is mogelijk na beoordeling van vooropleiding en/of werkervaring door Terra.

Inhoud

De module bestaat uit 16 theorie lesdagen (van 3 uur) en 6 praktijk lesdagen (van 4 uur). In deze module gaan we de verdieping in en komen onderwerpen aan bod als kynologie, gezondheid en ziekteleer. Maar ook voortplanting, gedragskennis en natuurlijk de trimtechnieken en ergonomie komen uitgebreid aan bod. Bovendien leer je in deze module hoe je je eigen trimsalon kunt op zett­en en wat daar allemaal bij kunt kijken. Daarnaast loop je minimaal 80 dagen (640 uur) stage in een trimsalon. De module wordt afgesloten met een theorietoets van 1 uur en 4 praktijkexamens van 1 uur.

Kosten: 1.600 euro. Dit is inclusief lesmateriaal en gebruik van trim materialen tijdens de lessen. Een eigen set aan trimmaterialen zijn voor eigen rekening. We hebben een overzicht van wat een trimmer nodig heeft. Ons advies is eerst te ervaren waar je prettig mee werkt. 

Resultaat: Bewijs van deelname. Na het voltooien van de hele Vakopleiding, het behalen van de stage uren en de examens, ontvangt u het ABHB erkende Branchecertificaat. 

Start en aanmelden

Module 2 start op met een eerste introductieles op 20 december 2023. Data zijn nog onder voorbehoud, we starten bij voldoende deelnemers. 

De lessen zijn op de woensdagavond (gemiddeld, 1 keer per 2 a 3 weken) van 18.00 tot maximaal 22.00. 

Aanmelden kan via de knop Data en aanmelden.  


MEER UIT HET THEMA VAKOPLEIDING HONDENTRIMMEN

Aanmelden: Module hondentrimmen

Geslacht

Aanmelden: Module hondentrimmen

Geslacht