MODULE SPECIALISATIE BRUIDSBLOEMWERK

VAK-OPLEIDING KOSTEN: € 425,- (ex. materiaal) BTW VRIJ 6 DAGDELEN

Je bent professioneel werkzaam in het bloemenvak, maar wil graag een verdiepingsslag maken? Of je merkt dat het moeilijk is om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de branche? Dan biedt TerraNext je de oplossing, door het organiseren van branchespecifieke cursussen. Bovendien krijg je volop de gelegenheid tot ideeënuitwisseling en het opzetten van een kennisnetwerk. Het programma sluit aan op het gebruik van nieuwe materialen, vormen, technieken en trends. Om bij de tijd te blijven is een specialisatie ook goed om klanten te kunnen blijven verrassen.

Doelgroep

De cursus is geschikt voor deelnemers die op dit moment professioneel in het bloemenvak werkzaam zijn of daarvoor de benodigde cursussen hebben behaald.

Minimaal DFA, MBO diploma niveau 2/3 of aantoonbare ervaring in het vak.

Inhoud

Onderwerpen die aan de orde komen: 

  • Bruidsbloemwerk met constructie
  • Bruidsboeket - lijmtechniek - uitvergroten bloem
  • Bruidsboeket hartvorm
  •  Verschillende manieren van het dragen van bruidsbloemwerk
  • Bodydecoration / plantaardig sieraad
  • Experimenteel materiaalgebruik
  • Het gebruik van nieuwe materialen, vormen, technieken en trends. 

Resultaat

Bij het volgen van alle 6 lessen ontvang je een bewijs van deelname. Indien je meedoet met het examen, ontvang je bij voldoende resultaat een getuigschrift. Dit getuigschrift is 1 van de in totaal 5 getuigschriften die nodig zijn om in aanmerking te komen voor het doen van eindexamenonderdelen voor de Vakopleiding Bloemschikken voor gevorderden

Locatie

De module wordt gegeven bij Terra MBO Groningen.
Lestijden: woensdagavond van 18.15 uur tot 21.30 uur.

Datum

De cursus start bij voldoende groepsgrootte. De lessen zijn onderdeel van de Vakopleiding Bloemsierkunst voor gevorderden, maar kunnen ook als losse module worden gevolgd. Als je je aanmeldt, word je op de wachtlijst geplaatst. LET OP: de startdatum van de wachtlijst is fictief. De cursus kan eerder of later worden gepland, afhankelijk van de aanmeldingen.

Subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen

Voor het volgen van scholing zijn er diverse mogelijkheden voor subsidie en/of belastingaftrek. Hoofdstuk 7 in de CAO Bloemendetailhandel geeft informatie over het recht op betaald scholingsverlof. Kijk voor eventueel andere mogelijkheden op Rijksoverheid.nl.

MEER UIT HET THEMA VAKOPLEIDING BLOEMSIERKUNST VOOR GEVORDERDEN

Aanmelden: Module Specialisatie Bruidsbloemwerk

Geslacht

Aanmelden: Module Specialisatie Bruidsbloemwerk

Geslacht