image description

ACTUEEL Voorlichtingsavond Boomtechnisch Adviseur - European Tree Technician (ETT)

Gepubliceerd op 27 juni 2018

Op donderdagavond 19 juli organiseert TerraNext, in combinatie met Alles over Groenbeheer, een voorlichtingsavond over de Vakopleiding Boomtechnisch adviseur (ETT).

De European Tree Technician (ETT) is dé boomadviseur die allround inzetbaar is bij vraagstukken omtrent bomen. Als ETT-er kunt u in Nederland en andere Europese landen ingezet worden. De opleiding is bedoeld voor boomverzorgers, werkvoorbereiders, onderzoekers en adviseurs en voor diegene die bestekken schrijven voor of directie voeren over boomverzorgingswerken. De ETT-er kan de schakel vormen tussen opdrachtgever (boomeigenaar/beheerder) en de aannemer.

De opleiding wordt op dit moment enkel gegeven in Arnhem (dagopleiding) en in Eindhoven (avondopleiding). Bij voldoende deelname wordt er voor het eerst gestart met een avondopleiding in het Noorden van Nederland. Een avondopleiding is goed te combineren met werk, maak hier vooral gebruik van!

Op de voorlichtingsavond zullen de volgende onderdelen aan de orde komen.

  • Doelgroep en toelatingseisen
  • Opbouw van de cursus
  • Resultaten en examinering

U bent van 20.00 – 21.30 uur van harte welkom aan de Burg. Legroweg 33 in Eelde. Aanmelden kan bij uw vaste contactpersoon van TerraNext of per mail naar info@terranext.nl

Alvast meer weten over de opleiding? Bekijk hier de opleidingspagina.