image description

ACTUEEL Harde lockdown & kerstvakantie

Gepubliceerd op 20 december 2021

Sluiting TerraNext van 20 december 2021 tot en met 9 januari 2022

Het demissionaire kabinet heeft op zaterdag 18 december 2021 tijdens een persconferentie bekend gemaakt per zondag 19 december opnieuw een harde lockdown in te stellen. Dit betekent dat alle onderwijsinstellingen met ingang van maandag 20 december moeten sluiten. De maatregelen zijn in ieder geval tot en met zondag 9 januari 2022 van kracht. Op 3 januari volgt nadere informatie van het demissionaire kabinet.

Helaas is dit het derde studiejaar op rij dat we te maken hebben met het noodgedwongen sluiten van de scholen vanwege de coronamaatregelen. Een situatie waarvan we allen gehoopt hadden dat het niet nodig zou zijn. Wij begrijpen dat dit voor deelnemers/studenten en medewerkers een enorme domper is in de aanloop en voorbereidingen naar Kerst. Het vraagt iedereen wederom flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Wij zijn zeer teleurgesteld dat we onze scholen opnieuw moeten sluiten en hopen van harte dat we na de kerstvakantie weer open mogen. Tot nadere berichtgeving zullen de cursussen en vakopleidingen zoals gepland vanaf 10 januari 2022 doorgang vinden.

Voor nu hopen we dat eenieder gezond blijft en wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en groen 2022!

Met vriendelijke groet,

TerraNext