AAN DE SLAG MET JOUW RUITERVITALITEIT!

CURSUS KOSTEN: € 65,00 16.00-17.00 MAX 10 DEELNEMERS

Wat kan jouw ruitervitaliteit bijdragen aan de paardensport?! Op 16 januari 2023 organiseerden we een interactieve avond, met als thema Ruitervitaal. Deze avond werd verzorgd door Ruitervitaal by Margriet en was drukbezocht. We gaan hier een vervolg aan geven! 

Programma: 

Les 1: Hoe fit ben jij als ruiter? 

In deze les gaan we aan de slag met een ruitervitaaltest en houdingsanalyse. Je krijgt gerichte handvatten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Les 2: Klaar voor de start!

In deze les gaan we verder in op de feedback uit de vorige les. Je gaat actief aan de gang met gerichte oefeningen/ workout die helpen bij het verbeteren van de punten uit de ruitervitaaltest en analyse. Je krijgt gerichte opdrachten om thuis verder mee aan de slag te kunnen.

Les 3: Op naar de finish!

In deze les gaan we verder met het ontwikkelen je ruitervaardigheden en weer volop trainen aan de hand van gerichte oefeningen, ter verbetering van je eigen ruiterskills! 

Wanneer? 

We starten bij voldoende deelnemers. De lessen vinden plaats aan het eind van de middag of begin van de avond en duren een uur per les. Trek makkelijk zittende kleding en sportschoenen aan! Bij mooi weer wordt er buiten getraind. 

Locatie: 
Hippische opleidingen Terra MBO - locatie Sunrise Stables, Baggelhuizen 2, Assen.

Resultaat:

Bewijs van deelname

Informatie
j.vliem-aten@terra.nl

MEER UIT HET THEMA HIPPISCH

Aanmelden: Aan de slag met jouw Ruitervitaliteit!

Geslacht

Aanmelden: Aan de slag met jouw Ruitervitaliteit!

Geslacht