HERCERTIFICERING NIVEAU 1&2 WET NATUURBESCHERMING

CURSUS KOSTEN: € 130 BTW VRIJ 1 DAGDEEL (3 UUR) MAX 12 DEELNEMERS

Deze cursus is bedoeld voor meewerkend voorman/medewerker (niveau 1) en opzichter/uitvoerder (niveau 2). Bent u in bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming of flora- en faunacertificaat  bestendig beheer niveau 1 en 2 ? En is dit certificaat (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren!

Door het volgen van een bijeenkomst kunt u een nieuw certificaat van AOC Keurmerk ontvangen. Daarmee is uw kundigheid weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar. Zo blijft u een expert op het gebied van Wet Natuurbescherming.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers van een deskundige docent informatie over de actualiteiten op het gebied van wetgeving en gedragscodes, tevens wordt de kennis opgefrist. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen en om goede en ook slechte voorbeelden met elkaar te bespreken. Uiteraard worden er ook tips gegeven voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak in de praktijk.

Resultaat

Deelname aan een kennisbijeenkomst geeft automatisch recht op een nieuwe en erkende certificering van het AOC Keurmerk. De hercertificering is 3 jaar geldig. 

Datum

Klik op de groene knop 'AANMELDEN' voor de eerstvolgende startdata.

MEER UIT HET THEMA FLORA & FAUNA

Aanmelden: Hercertificering niveau 1&2 Wet natuurbescherming

Geslacht

Aanmelden: Hercertificering niveau 1&2 Wet natuurbescherming

Geslacht