Terug naar het nieuwsoverzicht

Subsidie Groningen op Voorsprong

26 augustus 2015 | 09:30

Provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Daarom is er een speciale subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers te stimuleren hun personeel te scholen. Ook de opleidingen van TerraNext vallen onder deze subsidieregeling. Klik op de titel van dit nieuwsbericht voor meer info.

Provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Overheden, werkgevers- en werknemersorganisaties hebben de handen ineen geslagen om dit te veranderen. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor € 17,7 miljoen beschikbaar gesteld.

Dit houdt o.a. in dat werkgevers een aantrekkelijke tegemoetkoming krijgen in studiekosten (en verletkosten) wanneer zij hun medewerkers scholen. Werkgevers en ZZP'ers uit de provincie Groningen, of een van de gemeenten: Assen, Tynaarlo, Noordenveld of Aa en Hunze, kunnen gebruik maken van deze subsidieregelingen.

De opleidingen van TerraNext vallen ook onder deze subsideregeling. Kijk voor meer informatie op www.snn.eu/opvoorsprong of neem contact op met TerraNext. Voor meer informatie kunt u ook bijgaande flyers downloaden.

Groningen op voorsprong BBL opleidingen.
Groningen op voorssprong Vakopleidingen.