Terug naar het nieuwsoverzicht

Gilde Nieuwe Stijl start nieuw project Groen Gilde in Assen

24 november 2016 | 11:22


Gilde Nieuwe Stijl is een samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen. Samen zetten zij zich in om jongeren die uitvallen in het reguliere vmbo en werklozen zonder vmbo diploma, een nieuwe kans te bieden op een mbo diploma, via werken en leren. In januari 2017 start er een nieuw project: Groen Gilde Assen. Klik op dit bericht voor meer informatie en aanmelden.

In Groningen en Assen is dit schooljaar gestart met de eerste twee van de in totaal tien Gildes Nieuwe Stijl. Een project waarbij in noord Nederland een unieke samenwerking tot stand is gekomen tussen bedrijfsleven, onderwijs en gemeenten. Het gezamenlijke doel is om jongeren die uit uitvallen in het reguliere vmbo en werklozen zonder vmbo diploma, een nieuwe kans te bieden op een mbo diploma, via werken en leren.

In januari start er in Assen in januari een Groen Gilde. Dit is in samenwerking  met Groentotaal A. De Boer. Heb je interesse in dit project dan kun je contact opnemen met de coördinator van dit Gilde project, Marius Klein via het telefoonnummer (06) 12 34 53 20 of email m.klein@gildenieuwestijl.nl. Kijk ook op www.gildenieuwestijl.nl voor meer informatie.

Gilde nieuwe Stijl is een samenwerkingsverband tussen Terra MBO, Noorderpoort, Alfa-college en Drenthe college als onderwijsinstellingen, de gemeente Assen en Groningen en verschillende bedrijven van groot tot klein die opleiden van jongeren een belangrijke taak vinden.

Aanmelden voor dit project kan door het aanmeldformulier te downloaden en ingevuld naar ons terug te sturen.