Fonger van Veenen

Afdelingsdirecteur

Fonger is leidinggevende van het docententeam. Daarnaast is hij onderwijsdeskundige. Hij weet wat er vanuit de overheid op onderwijsgebied speelt en implementeert dit binnen TerraNext.

Dominique Kinaci-Smith

Accountmanager

Dominique is accountmanager bij TerraNext. Zij houdt zich bezig met alle interne processen en de offertes.

Sjoerd Pool

Programmaleider

Sjoerd is progammaleider van TerraNext en TerraStart.

Derk Evert Waalkens

Accountmanager

Derk Evert is accountmanager bij TerraNext. Zijn aandachtsgebied is agrarisch en dan met name gewasbescherming. Hij heeft groot landelijk netwerk binnen de agrarische branche.

Bunny Ringelink

Docent groen en accountmanager

Bunny geeft les in de groene en technische vakken én is accountmanager voor TerraNext.

Rob Schipper

Accountmanager

Rob is het contactpersoon voor relaties en ontwikkelt opleidingen/cursussen in samenspraak met opdrachtgevers. Ook is hij verantwoordelijk voor het opzetten van TerraStart trajecten.

Mariam Wouthuyzen

Coördinerend administratief medewerker en managementassistent

Mariam is binnen TerraNext verantwoordelijk voor de planning en organisatie van cursussen. Daarnaast ondersteunt zij ook het managementteam.

Josette Berendse

Coördinerend administratief medewerkster

Josette zorgt voor de administratieve afhandeling van diverse cursussen, de Vakopleiding Bloemschikken en de opleiding Ecologisch Hovenier.

Gerda Sieben

Administratief medewerkster

Gerda zet zich voornamelijk in voor de deelnemersadministratie van het BBL onderwijs. Daarnaast ondersteunt zij de marktactiviteiten, van met name de administratie van de gewasbescherming.

Rienk Bos

Financieelmedewerker

Rienk is verantwoordelijk voor de boekhouding. Mocht u financieel gerelateerde vragen hebben, dan kunt u bij hem terecht

Katinka Kok-Brouwer

Telefoniste en receptioniste

Katinka is hét gezicht van TerraNext. Direct bij binnenkomst zie je haar zitten. Katinka kent vrijwel alle cursisten van TerraNext en iedereen kent haar!

Sandra Jobing

Studieloopbaanbegeleider

Sandra maakt deel uit van het team Studieloopbaanbegeleiders. Samen met de cursist zoekt Sandra naar de juiste weg om de studie succesvol af te kunnen ronden.

Peter Warntjes

Orthopedagoog/psycholoog

Soms heeft een cursist hulp nodig om verder te komen in de studie of privé. Peter Warntjes helpt de cursisten hierbij.

Jan Hommes

Conciërge

Jan is dagelijks aan het werk in de kantine en rondom TerraNext, niet alleen overdag maar ook 's avonds tijdens de avondopleidingen. Kortom: onmisbaar voor de medewerkers van TerraNext en de cursisten.

Carlo Kamphuis

Hoofdconciërge en ICT Beheerder

Carlo is Hoofdconciërge en als ICT Beheerder. Door zijn kennis en kunde is hij breed inzetbaar binnen TerraNext.

Nadia Dekker

Jobcoach

Nadia Dekker is jobcoach bij TerraStart. Zij zorgt voor structurele en persoonlijke begeleiding voor de deelnemer. Tijdens de opleiding vindt Nadia passende werkplekken voor de deelnemer in de groene en agrarische sector. Ze coacht de deelnemers tijdens de opleiding, op de werkplek en in de thuisomgeving. Daarnaast onderhoudt Nadia actief contact met de werkgevers, opdrachtgevers, ouders, verzorgers en zorginstanties.

Wiep Diever

Jobcoach

Wiep Diever is jobcoach bij TerraStart. Hij zorgt voor structurele en persoonlijke begeleiding voor de deelnemer. Tijdens de opleiding vindt Wiep passende werkplekken voor de deelnemer in de groene en agrarische sector. Hij coacht de deelnemers tijdens de opleiding, op de werkplek en in de thuisomgeving. Daarnaast onderhoudt Wiep actief contact met de werkgevers, opdrachtgevers, ouders, verzorgers en zorginstanties.

Albertine Wilczek

Jobcoach

Albertine Wilczek is jobcoach bij TerraStart. Zij zorgt voor structurele en persoonlijke begeleiding voor de deelnemer. Tijdens de opleiding vindt Albertine passende werkplekken voor de deelnemer in de groene en agrarische sector. Ze coacht de deelnemers tijdens de opleiding, op de werkplek en in de thuisomgeving. Daarnaast onderhoudt Albertine actief contact met de werkgevers, opdrachtgevers, ouders, verzorgers en zorginstanties.

Mathieu de Vos

Jobcoach

Mathieu de Vos is jobcoach bij TerraStart. Hij zorgt voor structurele en persoonlijke begeleiding voor de deelnemer. Tijdens de opleiding vindt Mathieu passende werkplekken voor de deelnemer in de groene en agrarische sector. Hij coacht de deelnemers tijdens de opleiding, op de werkplek en in de thuisomgeving. Daarnaast onderhoudt Mathieu actief contact met de werkgevers, opdrachtgevers, ouders, verzorgers en zorginstanties.

Eva Voerman

Jobcoach

Eva Voerman is jobcoach bij TerraStart. Ze zorgt voor structurele en persoonlijke begeleiding voor de deelnemer. Tijdens de opleiding vindt Eva passende werkplekken voor de deelnemer in de groene en agrarische sector. Ze coacht de deelnemers tijdens de opleiding, op de werkplek en in de thuisomgeving. Daarnaast onderhoudt Eva actief contact met de werkgevers, opdrachtgevers, ouders, verzorgers en zorginstanties.

Pieter Boerma

Docent groen

Pieter is docent groen binnen TerraNext en houdt zich bezig met het project Regio Leren.

Herman Oldekamp

Docent groen

Herman is als groen docent betrokken bij TerraNext. Hij geeft zowel les in het groen, alsook diverse cursussen in Arbo en Veiligheid.

Martin Spiljart

Docent Groen

Martin geeft les in het inrichten en beheren van groen in de breedste zin van het woord, van de kleine postzegeltuin bij particulieren, tot landschappelijk groen bij de overheid. Het herkennen en toepassen van planten, van inheems tot uitheems, is zijn specialiteit.

Martin Mostert

Docent Groen

Martin is docent Groen en ECC coördinator en houdt zich vooral bezig met motorzagen en bosmaaien.

Jacob Zijlstra

Docent Groen

Jacob verzorgt lessen in de BBL-leerweg en geeft diverse vakcursussen. Zijn specialisme ligt op gebied van boomverzorging, waaronder boomklimcursussen.

Anja Koning

Docent Groen en Bloem

Anja geeft les op gebied van groen en bloem. Een echte allrounder dus.

Linda Eising

Docent Bloem

Linda Eising is een creatieve bloemdocente en heeft daarnaast haar eigen bedrijf. Linda heeft een groot netwerk in de bloemenwereld, waar onze cursisten regelmatig van profiteren doordat zij mogen helpen tijdens diverse bloemevenementen.

Nancy Koning

Docente Bloem & Design

Nancy is een enthousiaste bloemdocente, maar heeft daarnaast ook haar eigen bedrijf. Hierdoor heeft zij een sterke binding met de praktijk. Nancy's specialiteit is werken met natuurlijke vormgeving en persoonlijk rouw- en bruidswerk.

Johan Pakes

Docent Groene Ruimte en Studieloopbaanbegeleider

Johan zijn passie is het ontwerpen van sfeervolle en functionele tuinen en het uitdragen van het vak Hovenier. Verder haalt hij veel voldoening uit zijn taak als studieloopbaanbegeleider, vooral ook in de VHG-Branche opleiding.

Govert Simons

Docent Nederlands en Rekenen

Govert geeft les bij TerraNext, maar ook bij AOC Terra in Emmen. Op beide locaties geeft hij rekenen en Nederlands.

Wieteke van der Veen

Docent Nederlands

Wieteke is docent Nederlands. Naast Nederlands geeft ze rekenen en andere algemeen vormende vakken en houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en invoering van taal en rekenen in het beroepsonderwijs.