Plekken beschikbaar open inschrijving

Hercertificering Wet Natuurbescherming niveau 1 & 2 | 4 maart 2018 | 9:00 - 12:00 uur | TerraNext in Eelde
Cursus Wet Natuurbescherming Niveau 3 | 11, 18 en 25 april 2018 | 9.00 - 16.00 uur | TerraNext in Eelde

29 maart 2018 | 12:00

Docent TerraNext in actie voor Stichting Mission Possible

In 9 dagen heen en weer naar Finnmark, de noordelijkste provincie van Noorwegen, een tocht van ruim 7.500 km. Dat is de uitdaging die Henk en Aaltje Bolhuis begin januari aan gaan. Henk is docent bij TerraNext. Dit alles om aandacht te vragen en geld op te halen voor het baby box project van de stichting Mission Possible.

22 december 2017 | 12:00

Evenementen september 2017

Bent u geïnteresseerd in één van onze opleidingen? TerraNext organiseert in september 2017 een aantal informatieavonden waarin u kennis kan maken met specifieke opleidingen.

24 juli 2017 | 09:12
Bekijk hier alle nieuwsberichten

Informatieavond hoveniersopleidingen

afbeelding

Interesse in een opleiding tot hovenier? Wil je je verder ontwikkelen als hovenier? Kom dan op 23 mei 2018 naar de informatieavond hoveniersopleidingen bij TerraNext! De informatieavond start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.30 uur. Docenten en deelnemers vertellen je alles wat je moet weten. Aanmelden via info@terranext.nl

Bekijk hier de opleidingen

expositie "Bloemenweg van Oost naar West" trekt veel bekijks

afbeelding

Vrijdag 6 april was er een geslaagde opening van de expositie "Bloemenweg van Oost naar West". De expositie vond plaats op 7 en 8 april bij Reinhart Orchideeën tijdens de ‘Kom in de Kas’ dagen. Leden van de Nederlandse Ikebana Vereniging, afdeling Het Noorden lieten de Japanse kunst van het bloemschikken zien. Studenten van TerraNext toonden zowel moderne als historisch geïnspireerde arrangementen vanuit het Westers bloemwerk. Esther Hoogland, voorzitter van de Nederlandse Ikebana Vereniging opende de expositie. Op zaterdag en zondag was er ontzettend veel belangstelling voor de tentoonstelling. De bezoekers hadden veel lovende woorden voor de studenten van TerraNext. Bezoekers raakten geïnspireerd om zelf aan de gang te gaan, maar waren ook verbaasd over de mogelijkheden en verscheidenheid binnen de opleiding Groen, Bloem en Styling. De studenten gaven aan dat het een erg leerzame ervaring was.

Bekijk hier onze opleidingen Groen, Bloem en Styling