Terug naar het nieuwsoverzicht

Eindexamen Bloemsierkunst op 1 juni 2017

12 mei 2017 | 11:32

Elk jaar organiseert TerraNext een examenexpositie Bloemsierkunst. Dit jaar vindt de expositie plaats op donderdag 1 juni, tussen 19.00 en 20.30 uur.

Elk jaar organiseert TerraNext een examenexpositie Bloemsierkunst. Dit jaar vindt de expositie plaats op donderdag 1 juni, tussen 19.00 en 20.30 uur.

Op deze dag doen de cursisten van de vakopleiding bloemschikken van TerraNext examen. Direct na de uitslag van het examen zijn de examenstukken voor iedereen vrij te bezichtigen. Ook zijn er bloemstukken te bewonderen die gemaakt zijn door de BBL-leerlingen van diverse niveaus. Daarnaast is dit jaar een wedstrijd uitgeschreven… Ook deze bloemstukken zijn te bewonderen.

Voor bezoekers die zelf aan de slag willen, worden drie workshops georganiseerd door studenten van de vakopleiding Bloem & Design.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijzondere expositie te bezichtigen en deel te nemen aan de workshops.

Datum:            1 juni 2017
Tijd:                 Tussen 19.00 uur en 20.30 uur
Locatie:           TerraNext, Burg. J.G. Legroweg 33 in Eelde

Wedstrijd

Elke expositie kent een topstuk! Wordt jouw werkstuk het topstuk van de wedstrijd tijdens onze expositie op 1 juni?

Ben je een enthousiaste binder of bindster en wil je graag je werk laten zien aan anderen, wij geven jou deze gelegenheid op onze expositie op 1 juni.

Meld je dan nu aan en lever op woensdag 31 mei tussen 17.00 en 19.00 uur of donderdag 1 juni tussen 8.30 en 17.00 uur een object in met als thema GESLAAGD.

Het kan gaan om een boeket, bloemstuk of arrangement, wat voor minimaal 75% bestaat uit verse plantaardige materialen. Je zorgt zelf voor passend presentatiemateriaal waar je werkstuk op komt te staan.

Het werkstuk wordt beoordeeld volgens het door Florint vastgestelde internationale 100 puntensysteem (idee, kleur, compositie, techniek).

Op 1 juni om 20:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt en deze ontvangt een snoeischaar en draadtang aangeboden door Intervema (groothandel op bloemenveiling Eelde).

Aanmelden kan via een mail naar info@terranext.nlo.v.v. Deelname wedstrijd expositie 1 juni.

Laat je talent spreken en we zien je graag op donderdag 1 juni!