Per direct beschikbaar: plekken voor de cursus 'Werken en snoeien met de hoogwerker'

Voor de cursus ‘Werken en snoeien met de hoogwerker’ zijn per direct nog plekken beschikbaar.
De cursus richt zich op de bediening, het gebruik en toepassing van de hoogwerker in combinatie met het snoeien van hoge bomen. Het werken met de hoogwerker lijkt eenvoudig, maar vraagt een grote zorgvuldigheid en concentratie van de gebruiker.

21 maart 2017 | 01:47

Wat doet TerraNext?

TerraNext is dé onderwijsinstelling voor (jong) volwassenen in het groene onderwijs. En met groen onderwijs bedoelen we groen in de breedste zin van het woord. Meer weten? Klik op dit bericht en kijk zelf wat TerraNext voor jou kan betekenen.

08 december 2016 | 03:45

Gilde Nieuwe Stijl start nieuw project Groen Gilde in Assen


Gilde Nieuwe Stijl is een samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen. Samen zetten zij zich in om jongeren die uitvallen in het reguliere vmbo en werklozen zonder vmbo diploma, een nieuwe kans te bieden op een mbo diploma, via werken en leren. In januari 2017 start er een nieuw project: Groen Gilde Assen. Klik op dit bericht voor meer informatie en aanmelden.

24 november 2016 | 11:22

VHG branche cursus Aankomend projectleider

Bent u werkzaam in de groene sector en wilt u doorgroeien naar een leidinggevende functie (projectleider) waarbij organiseren en projectvoorbereiding centraal staan? Dan is deze cursus iets voor u. Indien u al projectleider bent maar daarvoor nog niet de bijbehorende diploma's bezit, dan is deze opleiding zeer aan te bevelen. Klik voor meer informatie.

16 februari 2016 | 10:27

VHG Brancheopleiding Tuintekenen & Tuinontwerpen

In oktober 2016 wil TerraNext starten met de cursus Tuintekenen & Tuinontwerpen. Wilt u inzicht verkrijgen in het totale ontwerpproces van een tuin? Dan is deze cursus wat voor u!

16 februari 2016 | 10:29