Demonstratie Bloemschikken

Op 7 september 2016 organiseert TerraNext een Demonstratie Bloemschikken. Florale vormgevers Nancy Koning, Anja Koning en Linda Eising laten zien welke kwaliteiten zij in huis hebben aan de hand van het thema 'Hou(t) van bloemen'. Klik op dit bericht voor meer info.

28 juni 2016 | 03:08

Informatieavond VHG Brancheopleidingen 14 september

Bent u werkzaam in de hoveniersbranche, maar bent u nog niet in het bezit van de juiste diploma's? Of maakt u graag van uw hobby uw beroep? Volg dan de branche erkende opleiding tot Vakbekwaam Hovenier. Laat u informeren over de mogelijkheden.

18 juli 2016 | 01:39
Bekijk hier alle nieuwsberichten

Terrarijschool

afbeelding

Vanaf 1 september 2015 biedt Terra via de Terrarijschool praktijk- en theorielessen voor het behalen van het T-rijbewijs. De examinering van de theorie en praktijk wordt gedaan door het CBR. Kijk op www.terrarijschool. voor meer informatie of bel met (050) 368 23 90.

Klik hier voor meer informatie

TerraStart

afbeelding

Met TerraStart helpen wij jou te starten in je vak. Dit doen wij door ons onderwijs én toeleiding naar de arbeidsmarkt met elkaar te combineren. Met andere woorden: je volgt een opleiding en krijgt begeleiding tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Licentieschool

afbeelding

TerraNext is licentieschool van de VHG voor de opleiding Vakbekwaam Hovenier. U werkt bij een groenbedrijf, maar heeft nog geen vakdiploma? Of wilt u zich laten omscholen tot hovenier? Dan is de VHG Branche (avond) opleiding avondopleiding iets voor u.

Klik hier voor meer informatie