Specialisatiecursus Bruidsbloemwerk start 22 maart a.s.

U bent professioneel werkzaam in het bloemenvak en u wilt graag een verdiepingsslag maken en nieuwe inspiratie op doen? Dan is de specialisatiecursus Bruidsbloemwerk misschien iets voor u! Lees verder door te klikken op dit bericht.

25 januari 2017 | 12:44

Wat doet TerraNext?

TerraNext is dé onderwijsinstelling voor (jong) volwassenen in het groene onderwijs. En met groen onderwijs bedoelen we groen in de breedste zin van het woord. Meer weten? Klik op dit bericht en kijk zelf wat TerraNext voor jou kan betekenen.

08 december 2016 | 03:45

Gilde Nieuwe Stijl start nieuw project Groen Gilde in Assen


Gilde Nieuwe Stijl is een samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen. Samen zetten zij zich in om jongeren die uitvallen in het reguliere vmbo en werklozen zonder vmbo diploma, een nieuwe kans te bieden op een mbo diploma, via werken en leren. In januari 2017 start er een nieuw project: Groen Gilde Assen. Klik op dit bericht voor meer informatie en aanmelden.

24 november 2016 | 11:22
Bekijk hier alle nieuwsberichten

TerraStart

afbeelding

Met TerraStart helpen wij jou te starten in je vak. Dit doen wij door ons onderwijs én toeleiding naar de arbeidsmarkt met elkaar te combineren. Met andere woorden: je volgt een opleiding en krijgt begeleiding tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Licentieschool

afbeelding

TerraNext is licentieschool van de VHG voor de opleiding Vakbekwaam Hovenier. U werkt bij een groenbedrijf, maar heeft nog geen vakdiploma? Of wilt u zich laten omscholen tot hovenier? Dan is de VHG Branche (avond) opleiding avondopleiding iets voor u.

Klik hier voor meer informatie