Wat doet TerraNext?

TerraNext is dé onderwijsinstelling voor (jong) volwassenen in het groene onderwijs. En met groen onderwijs bedoelen we groen in de breedste zin van het woord. Meer weten? Klik op dit bericht en kijk zelf wat TerraNext voor jou kan betekenen.

08 december 2016 | 03:45

Gilde Nieuwe Stijl start nieuw project Groen Gilde in Assen


Gilde Nieuwe Stijl is een samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen. Samen zetten zij zich in om jongeren die uitvallen in het reguliere vmbo en werklozen zonder vmbo diploma, een nieuwe kans te bieden op een mbo diploma, via werken en leren. In januari 2017 start er een nieuw project: Groen Gilde Assen. Klik op dit bericht voor meer informatie en aanmelden.

24 november 2016 | 11:22

VHG branche cursus Aankomend projectleider

Bent u werkzaam in de groene sector en wilt u doorgroeien naar een leidinggevende functie (projectleider) waarbij organiseren en projectvoorbereiding centraal staan? Dan is deze cursus iets voor u. Indien u al projectleider bent maar daarvoor nog niet de bijbehorende diploma's bezit, dan is deze opleiding zeer aan te bevelen. Klik voor meer informatie.

16 februari 2016 | 10:27

VHG Brancheopleiding Tuintekenen & Tuinontwerpen

In oktober 2016 wil TerraNext starten met de cursus Tuintekenen & Tuinontwerpen. Wilt u inzicht verkrijgen in het totale ontwerpproces van een tuin? Dan is deze cursus wat voor u!

16 februari 2016 | 10:29
Bekijk hier alle nieuwsberichten

Terrarijschool

afbeelding

Vanaf 1 september 2015 biedt Terra via de Terrarijschool praktijk- en theorielessen voor het behalen van het T-rijbewijs. De examinering van de theorie en praktijk wordt gedaan door het CBR. Kijk op www.terrarijschool. voor meer informatie of bel met (050) 368 23 90.

Klik hier voor meer informatie

TerraStart

afbeelding

Met TerraStart helpen wij jou te starten in je vak. Dit doen wij door ons onderwijs én toeleiding naar de arbeidsmarkt met elkaar te combineren. Met andere woorden: je volgt een opleiding en krijgt begeleiding tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Licentieschool

afbeelding

TerraNext is licentieschool van de VHG voor de opleiding Vakbekwaam Hovenier. U werkt bij een groenbedrijf, maar heeft nog geen vakdiploma? Of wilt u zich laten omscholen tot hovenier? Dan is de VHG Branche (avond) opleiding avondopleiding iets voor u.

Klik hier voor meer informatie