Uitnodiging Kennisbijeenkomst bodembeheer

Klimaatverandering met als gevolg zware regenbuien en wateroverlast is een actueel thema. Als sector zullen we bezig moeten zijn met de vraag hoe we het waterbergend en infiltrerend vermogen van de bodem kunnen vergroten. DCM, GroenGroep Eelde en TerraNext hebben hier onderzoek naar gedaan. Dit delen wij graag met u op 25 oktober. Klik op dit bericht voor meer info.

29 september 2016 | 03:11

Opfriscursus Motorkettingzagen

Er staan weer opfriscursussen voor de motorkettingzaag ingepland. Klik op dit bericht voor meer informatie.

28 september 2016 | 11:51
Bekijk hier alle nieuwsberichten

Terrarijschool

afbeelding

Vanaf 1 september 2015 biedt Terra via de Terrarijschool praktijk- en theorielessen voor het behalen van het T-rijbewijs. De examinering van de theorie en praktijk wordt gedaan door het CBR. Kijk op www.terrarijschool. voor meer informatie of bel met (050) 368 23 90.

Klik hier voor meer informatie

TerraStart

afbeelding

Met TerraStart helpen wij jou te starten in je vak. Dit doen wij door ons onderwijs én toeleiding naar de arbeidsmarkt met elkaar te combineren. Met andere woorden: je volgt een opleiding en krijgt begeleiding tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Kijk voor meer informatie op www.terrastart.nl

Licentieschool

afbeelding

TerraNext is licentieschool van de VHG voor de opleiding Vakbekwaam Hovenier. U werkt bij een groenbedrijf, maar heeft nog geen vakdiploma? Of wilt u zich laten omscholen tot hovenier? Dan is de VHG Branche (avond) opleiding avondopleiding iets voor u.

Klik hier voor meer informatie